Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (3/4/2017)


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
της Δευτέρας 3 Απριλίου 2017

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη δυο ημεδαπών για  κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ  σε οικία που διαμένει, διαπιστώθηκε ότι τη ρευματοδοτούσε παράνομα.



Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαίας, 39χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο μηνών, για υπεξαίρεση. 
Σύλληψη ημεδαπού  για παράβαση του νόμου περί όπλων και προστασίας ζώων συντροφιάς
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, 65χρονος ημεδαπός, διότι σύμφωνα με καταγγελία, χθες το πρωί πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο δυο σκύλους, που είχαν εισέλθει στην αυλή της οικίας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους. Στην συνέχεια φόρτωσε τις σορούς τους σε φορτηγό αυτοκίνητο (αγροτικό) και τις ενταφίασε σε άγνωστο τόπο. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το κυνηγετικό όπλο του δράστη, το οποίο κατείχε νόμιμα, καθώς και τους  δύο  κάλυκες φυσιγγίων που βρήκαν κοντά στον τόπο του περιστατικού. 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Σύλληψη δύο  ατόμων για ναρκωτικά και απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία
Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 22 και 48 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού αποπειράθηκαν να διαπράξουν κλοπή σε κατάστημα, πλην όμως δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί από υπάλληλο.
 Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, οι οποίοι τους συνέλαβαν, ενώ σε σωματική έρευνα που τους ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του 22χρονου και κατέσχεσαν μικροποσότητα κάνναβης.