Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Το νέο βιβλίο «Είμαι Πολίτισσα, τζάνουμ!» του Θοδωρή Δεύτου παρουσιάζεται αύριο στο Μεσολόγγι

Το νέο βιβλίο «Είμαι Πολίτισσα, ΤΖΑΝΟΥΜ!»,  του συγγραφέα των best sellers, Θοδωρή Δεύτου θα παρουσιαστεί αύριο Πέμπτη 20 Απριλίου στο Μεσολόγγι.
Η βιβλιοπαρουσίαση ΠΟΥ διοργανώνεται από το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Μεσολογγίου, τον εκδοτικό οίκο «Ωκεανός» και το βιβλιοπωλείο «ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ» θα γίνει στις 8 το βράδυ, στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου, με ελεύθερη είσοδο.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η δημοσιογράφος, Δήμητρα Βραχά, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσουν η κυρία Μαρίνα Κασσαβέτη και μέλη της θεατρικής ομάδας «Πρόβα» του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Μεσολογγίου.

Στη συνέχεια το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τον συγγραφέα, ο οποίος θα αναφερθεί στις επιρροές στο συγγραφικό του έργο και φυσικά θα υπογράψει αντίτυπα του νέου του βιβλίου.Ο Θοδωρής Δεύτος γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1957. Σπούδασε Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υπηρέτησε στη δημόσια εκπαίδευση από το 1986- 2015. Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Ιλίου από το 2006. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου (2001-2011), Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου Ιλίου την περίοδο 2008-2010 και Πρόεδρος του Δημοτικού Κέντρου Πολιτισμού και Άθλησης από το 2010-2014. Πρωτοεμφανίστηκε στα γράμματα το 2004.