Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

"καρέ - καρέ" η εξαπάτηση καταστηματάρχη στο Αγρίνιο (VIDEO)

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά εξαπάτησης στην ευρύτερη περιοχή του Aγρινίου, με τους επιτήδειους να σκαρφίζονται κάθε λογής τρόπους προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους.
Αυτή τη φορά, άγνωστος δράστης μπήκε χθες το πρωί σε γνωστό κατάστημα στο κέντρο του Αγρίνιου όπου και ρώτησε τον ιδιοκτήτη αν είχε ανάγκη από χαρτονομίσματα των 10 ευρώ. Ο καταστηματάρχης του απάντησε θετικά και τότε του ανέφερε ότι μπορούσε να του δώσει το ποσό των 300 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 10.
Έτσι και έγινε, τα έδωσε στον ιδιοκτήτη, ο ίδιος όπως θα δείτε στο βίντεο τα μέτρησε και του έδωσε το αντίστοιχο ποσό σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.
Μόνο που ο δράστης, λίγο πριν ολοκληρωθεί η συναλλαγή που είχε συμφωνηθεί ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να ξαναμετρήσει τα χρήματα προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι του έδωσε το σωστό ποσό και όπως θα δείτε στο βίντεο με κινήσεις...ταχυδακτυλουργού (στο χρόνο 0:59'') παίρνει μερικά χαρτονομίσματα και του επιστρέφει τα χρήματα έχοντας καταφέρει να αφαιρέσει 50 ευρώ τα οποία και έβαλε σε κλάσματα δευτερολέπτου στην τσέπη του.



Ανυποψίαστος ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν μπήκε στον κόπο να μετρήσει για 3η φορά τα χρήματα, τα πήρε και τα έβαλε στο ταμείο .







Ο δράστης έφυγε σαν κύριος, ωστόσο δεν είχε υπολογίσει ότι η κάμερα του καταστήματος κατέγραφε καρέ-καρέ τις κινήσεις του. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μετέβη στο Α.Τ Αγρινίου όπου και ενημέρωσε για το περιστατικό, το βίντεο πλέον είναι στη διάθεση των Αρχών και είναι σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη, καθώς είναι πολύ πιθανό ο ίδιος να συνδέεται και σε άλλα περιστατικά εξαπάτησης που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στη ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου.

Αναδημοσίευση από το cityvoice.gr