Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Καταγγελία για το έργο της συντήρησης του δρόμου Κατοχή - Διόνι που έγινε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Στην κατάσταση του δρόμου "Κατοχή - Διόνι" αναφέρεται με γραπτή του δήλωση, ο δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου, Δημήτρης Κοκοτός, για την συντήρηση του οποίου, πέρυσι, διατέθηκαν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, 50.000€ !

Ο κ. Κοκοτός στη δήλωσή του υποστηρίζει, ότι δεν εκτελέστηκε το συμβατικό αντικείμενο του έργου, καθώς δεν έγινε ούτε διαγράμμιση, ούτε σήμανση του δρόμου!

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο κ. Κοκοτός αναφέρει:

" "Συντήρηση του επαρχιακού οδικού τμήματος "Κατοχή - Διόνι" προϋπολογισμού 100.000€ ήταν το έργο που αφορούσε εργασίες συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου από Κατοχή μέχρι Διόνι και ειδικότερα ασφαλτικές εργασίες και εργασίες σήμανσης και διαγράμμισης στο οδικό δίκτυο, η δημοπράτηση του οποίου ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2015.

Με απλά ελληνικά, όμως, ποιός παρέλαβε το έργο, εφόσον δεν έχουν εκτελεστεί τα 2/3 του έργου, δηλαδή, η σήμανση και η διαγράμμιση;

Ποιός παρέλαβε αυτό το έργο, το οποίο μέσα σε 10 μήνες, από την ολοκλήρωσή του δείχνει σημάδια καταστροφής! ποιός θα πληρωνε 50.000€ για τον δρόμο αυτόν;

Κύριοι της "Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας" που, μάλλον, μόνο η περιφέρεια δεν σας ενδιαφέρει, μπορεί να είμαστε χωριάτες, ζώα δεν είμαστε!!

Ζητάμε ίση μεταχείριση.

Η Κατοχή 20 χρόνια ζει πίσω από το Θεό. Τα χρήματα σας δεν έφθασαν ποτέ εδώ, τα σταματούσε ο Αχελώος".