Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Το μυθιστόρημα ΈΞΟΔΟΣ του Άρη Σφακιανάκη παρουσιάστηκε στο Μεσολόγγι

Στα πλαίσια των Εορτών Εξόδου πραγματοποιήθηκε χθες στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου η παρουσίαση του βιβλίου «ΈΞΟΔΟΣ» του συγγραφέα, Άρη Σφακιανάκη.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος μίλησε για το βιβλίο και για τον συγγραφέα.

Στη συνέχεια ο κ. Σφακιανάκης έκανε αναφορά για το τι τον οδήγησε να γράψει ένα βιβλίο για το Μεσολόγγι.Μάλιστα όπως ανέφερε μελετούσε βιβλία που έχουν γραφτεί για το Μεσολόγγι επί 3 χρόνια και χρειάστηκε 2 χρόνια να το γράψει.Νοιώθει πλέον Μεσολογγίτης μέσα του βαθιά και ευχαρίστησε τον κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει την εκδήλωση.

Την εκδήλωση προλόγισε η φιλόλογος – Αντιπρόεδρος του Πνευματικού –Κοινωνικού – Αθλητικού – Κέντρου του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Σοφία Λαναρά, ενώ η παρουσίαση του βιβλίου έγινε από την φιλόλογο, Έλενα Ζαβιτσανάκη, η οποία απεύθυνε και ερωτήσεις στον συγγραφέα σχετικά με το βιβλίο.

Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η κυρία Ράνια Κατσιγιάννη, ενώ την συνόδευε μουσικά με λύρα και λαούτο ο Γιώργος Αθανασόπουλος.

Το εξαιρετικό βιβλίο μπορείτε να προμηθευτείτε από το βιβλιοπωλείο ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟ Χαρ. Τρικούπη 2, στο Μεσολόγγι ΤΗΛ 2631022364