Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Μουσική πανδαισία στη συναυλία της Ορχήστρας Πνευστών του συλλόγου "Δ. Σολωμός" (VIDEO)Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας στα πλαίσια των Εορτών Εξόδου 2017 το κοινό απόλαυσε μια μοναδική συναυλία της Ορχήστρας Πνευστών του συλλόγου φίλοι της μουσικής «Διονύσιος Σολωμός», υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού, Γεράσιμου Κουτσαγγέλη.
Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο πρόεδρος του συλλόγου, Τάκης Φωλιάς και στην συνέχεια απεύθυνε χαιρετισμό ο δήμαρχος της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος.Σολίστ στη  συναυλία ήταν οι φίλοι και  συνεργάτες του Συλλόγου, Αλεξάνδρα Πέττα (κλαρινέτο), ο  Βασίλης Βασιλειάδης (τρομπέτα) και ο Γιώργος Μπαμπαράκος  (τρομπέτα) ενώ για ακόμη μια φορά εκπληκτική ήταν η ερμηνεία στο τραγούδι από τον Γιώργο Αποστολάκο.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών σε μουσικούς που συνέβαλαν στην σύσταση του συλλόγου πριν 22 χρόνια οι οποίοι γνώρισαν την αποθέωση από το κοινό σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.