Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Μακρύς ο κατάλογος των υποψηφίων για τη ΔΗΜΤΟ Μεσολογγίου της ΝΔ. Μέχρι σήμερα εγγραφές μελών για συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου 2018


Στη δημοσιότητα δόθηκε ο κατάλογος των υποψηφίων για την προεδρία της ΔΗΜΤΟ Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας καθώς και οι υποψήφιοι για μέλη της διοικούσας επιτροπής. Επίσης στην ανακοίνωση δίνονται και οδηγίες για την εγγραφή μελών που θα έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου 2018.
Την προεδρία της ΔΗΜΤΟ Μεσολογγίου έχουν θέσεις υποψηφιότητα οι: Μέμη Γούργαρη, Λάμπρος Κοντομήτσος και Γιώργος Μέρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

1. Την Παρασκευή 4-5-2018 λήγει η προθεσμία απόκτησης ή ανανέωσης Κάρτας Μέλους του Κόμματος, προκειμένου να γίνει δυνατή η συμμετοχή (δικαίωμα του εκλέγειν) στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου 2018. Η απόκτηση ή η ανανέωση ισχύος της Κάρτας μπορεί να γίνει μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση (site) της Παράταξης στο διαδίκτυο (internet): www.nd.gr.




2.Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής υποψηφιοτήτων στη Δημοτική Εφορευτική Επιτροπή (ΔΗΜ.ΕΦ.Ε.), για τα αξιώματα του Προέδρου Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.) και των Μελών Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής (ΔΗΜ.Τ.Ε.), η οποία διήρκεσε από την Τετάρτη 25-4-2018 και ώρα 10.00 π. μ. έως και την Παρασκευή 27-4-2018, στις 7.00 το απόγευμα και την έγκριση των τελικών πινάκων από τη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.ΕΦ.Ε.), οι υποψήφιοι για το αξίωμα του Προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. και των Μελών ΔΗΜ.Τ.Ε., για το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, είναι οι εξής:

Υποψήφιοι Πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ο., με αλφαβητική σειρά:

Γούργαρη – Θεοδωράκη Γερασιμούλα (Μέμη) του Παναγιώτη
Κοντομήτσος Λάμπρος του Ιωάννη
Μέρης Γεώργιος του Κωνσταντίνου

Υποψήφια Μέλη ΔΗΜ.Τ.Ο., με αλφαβητική σειρά:

Αθανασίου Δημήτριος του Παναγιώτη
Καπελάρη Ελένη του Γεωργίου
Καραδήμας Γεώργιος του Νικολάου
Καρδακάς Βασίλειος του Γερασίμου
Κατσαβού Γεωργία του Δημητρίου
Μαζαράκης Παναγιώτης του Γεωργίου
Μάτσικας Γεώργιος του Νικολάου
Μελαχρής Χρήστος του Σταύρου
Μιχόπουλος Τριάδης του Γεωργίου
Μπούλης Ιωάννης του Ελευθερίου
Σαμαμίδας Δημήτριος του Θεοδώρου
Σιαδήμας Κωνσταντίνος του Βασιλείου
Σπυρόπουλος Βασίλειος του Ιωάννη
Σωτηρακόπουλος Γεώργιος του Αθανασίου
Τρούπος Δημήτριος του Παναγιώτη