Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Ο συμπληρωμένος κατάλογος των αγωνιστών στις πολιορκίες και την Έξοδο του Μεσολογγίου θα παρουσιαστεί στον Κήπο των Ηρώων


Η Αδελφότητα Απογόνων των Ελευθέρων Πολιορκημένων διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση στο Μεσολόγγι για την παρουσίαση του συμπληρωμένου καταλόγου των Μεσολογγιτών, που αγωνίστηκαν κατά τις Πολιορκίες και την Έξοδο, η οποία βασίζεται:
        Στη δεύτερη  έκδοση του βιβλίου "Μεσολόγγι 1821-1829, οι αθάνατοι πρόμαχοι ", του κ. Νικολάου Αθ.Κολόμβα , της ΑΛΦΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ και
        στο βιβλίο "Η τύχη της οικογένειας Ι. Ι. Μάγερ και ο Κατάλογος των αιχμαλώτων της Εξόδου " του  κ. Σπύρου Σακαλή, του ίδιου εκδότη.
Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 και ώρα 11πμ, στον Κήπο των Ηρώων και τελεί υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.
Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης θα ακολουθήσει Προσκλητήριο Νεκρών, από εκπροσώπους  Φορέων και Συλλόγων της πόλης και στη συνέχεια θα τελεστεί τρισάγιο χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά.