Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Συνεδριάζει την Κυριακή η Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΔ

Πολιτική ενημέρωση και οργανωτικά θέματα θα απασχολήσουν την συνεδρίαση της Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟ.Σ) της ΝΔ που θα γίνει στο Μεσολόγγι την προσεχή Κυριακή 7 Μαρτίου και ώρα 11.00 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νομαρχιακού Μεγάρου.
Στην συνεδρίαση θα παραστούν, ο Γεν. Δ/ντής της Ν.Δ., Μενέλαος Δασκαλάκης, ο Γραμματέας Οργανωτικού, Μανώλης Αγγελάκας και ο αναπληρωτής Γραμματέας, Θύμιος Δρόσος.
Η συνεδρίαση αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον, αφού ουσιαστικά για πρώτη φορά μετά την αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πραγματοποιείται ευρεία συγκέντρωση των στελεχών του στην Αιτωλοακαρνανία. Μια συγκέντρωση που γίνεται λίγες μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωση των οικονομικών μέτρων της Κυβέρνησης και έτσι αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία.
Παράλληλα, στην συνεδρίαση αναμένεται να παρουσιαστούν από τα στελέχη της Κεντρικής Διοίκησης οι κατευθυντήριοι άξονες της οργανωτικής αναδιάταξης του κόμματος, ενώ θα γίνει και εκτενής αναφορά στις προσυνεδριακές διαδικασίες.
Τέλος ερωτηματικό αποτελεί αν στη συνεδρίαση θα γίνει διάλογος για τα αίτια που οδήγησαν τη ΝΔ στο δυσμενές αποτέλεσμα της 4ης Οκτωβρίου.