Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Κάλυψη Χρυσοχοΐδη στους αστυνομικούς που "ψέκασαν" τον Μανώλη Γλέζο


Την πλήρη κάλυψη του αρμόδιου υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είχαν οι δυνάμεις της αστυνομίας που "ψέκασαν" τον Μανώλη Γλέζο έξω από τη Βουλή των Ελλήνων, στην ομιλία που έκανε στην εκδήλωση της ΔΟ Μεσολογγίου του ΠΑΣΟΚ στο «Θεοξένια» το βράδυ της Παρασκευής.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη χαρακτήρισε "άτυχη στιγμή" το περιστατικό με τον άνδρα των ΜΑΤ που ψέκασε με συσκευή δακρυγόνου τον Μανώλη Γλέζο τονίζοντας: «Τιμώ τον Μανώλη Γλέζο», ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί και "περαστικά" στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ για την επίθεση που δέχτηκε από μερίδα διαδηλωτών.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης «φωτογραφίζοντας» τον Συνασπισμό, έκανε λόγο για «τυχοδιωκτισμό που θέλει να αναδειχθεί από το παράθυρο της βίας.»
Ο κ. Χρυσοχοΐδης στην ομιλία του υπεραμύνθηκε των αποφάσεων της κυβέρνησης στον οικονομικό τομέα και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι από τους κυβερνητικούς χειρισμούς θα προκύψουν άμεσα θετικά αποτελέσματα.
«Θα νικήσουμε» τόνισε χαρακτηριστικά κλείνοντας την ομιλία του αναφερόμενος προφανώς στη «μάχη» του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατά την επίσκεψή του στο Μεσολόγγι είχε συνάντηση εργασίας με το νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας στο γραφείο του τελευταίου, ενώ μετά το τέλος της ομιλίας συναντήθηκε με αντιπροσωπείες αστυνομικών και εποχικών δασοπυροσβεστών.