Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Με Β. Κώτση και Κ. Σύρρο "έκλεισε" η λίστα των "Μεσολογγιτών" υποψηφίων στον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας


Έξι θα είναι τελικά οι υποψήφιοι από την ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου που θα συμμετέχουν στον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, κάτι που οριστικοποιήθηκε, κατά τη συνεδρίαση της ΝΟΣ της ΝΔ το Σάββατο στο Αγρίνιο όταν και στο περιθώριο της ανακοινώθηκε ότι στη λίστα των «Μεσολογγιτών» υποψηφίων θα προστεθούν οι κ.κ. Βασίλης Κώτσης και Κώστας Σύρρος.



Έτσι και κατά αλφαβητική σειρά για να μην έχουμε παρεξηγήσεις στην εκλογική λίστα θα συμμετέχουν οι: Παναγιώτα (Νάγια) Δακαλάκη, Βασίλης Κώτσης, Θανάσης Μαυρομμάτης, Νίκος Παπαγεωργίου, Φώτης Σκληρός και Κώστας Σύρρος.
Και οι έξι υποψήφιοι αναμένεται να αποτελέσουν «δυνατά» χαρτιά για τον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη καθώς εκτός των ερεισμάτων που έχουν στην τοπική κοινωνία είναι άριστοι γνώστες του εκλογικού «παιγνιδιού», αφού όλοι τους στο παρελθόν ήταν υποψήφιοι σε αυτοδιοικητικές εκλογές με αξιόλογες επιδόσεις.