Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Συγκέντρωση ετεροδημοτών στην Αθήνα διοργανώνει ο δήμαρχος Μεσολογγίου την Παρασκευή 22/3 - Ολοκληρώνει την κατάρτιση του συνδυασμού του ο Ν. Καραπάνος

Η δικηγόρος Ευφροσύνη (Τζίνα) Αντωνίου υποψήφια με τον συνδυασμό του δημάρχου Μεσολογγίου, Νίκου Καραπάνου

Ανοιχτή συγκέντρωση διοργανώνει στην Αθήνα ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος για την παρουσίαση του απολογισμού των πεπραγμένων της δημαρχιακής του θητείας και των μελών που συγκροτούν τον συνδυασμό του, «Δήμος για τα Παιδιά μας».
Η εκδήλωση που απευθύνεται στους ετεροδημότες της Αττικής,  θα γίνει την Παρασκευή 22 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα στην «Στοά του Βιβλίου» (Πεσμαντζόγλου 5 και Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο).
Παράλληλα, ελάχιστες είναι πλέον οι κενές θέσεις τόσο στο κεντρικό όσο και στα τοπικά ψηφοδέλτια του συνδυασμού του, χωρίς να είναι απίθανο τελικά να μην «εκτεθούν» κάποιοι που έχουν ανακοινωθεί!



Έτσι το τελευταίο διάστημα έχουν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες με τον συνδυασμό του δημάρχου Μεσολογγίου των κ.κ. Ευφροσύνης (Τζίνας) Αντωνίου, Μαρίας Καρέτσου, Μάκη Κουρνέτα, Στέφανου Κανελέτη, Δημήτρη Πεσίνη (Χρυσοβέργι), Κωνσταντούλας Φλώρου – Καραγιάννη, Μαριάννας Κούρτη, Ζωής Παρρά (Αιτωλικό), Σπύρου Παπαγιάννη,  Λαμπρινής Ζέρβα – Τσιλιγκρού, Κλεοπάτρας Σωτηρίου (Λεσίνι), Θεοδώρας Χαραλάμπους, Παναγιώτη Βαλασωτήρη, Κωνσταντίνου Βαλτογιάννη, Ιωάννας Τριανταφύλλου – Μπαλωμένου.
Από τις παραπάνω 15 υποψηφιότητες που στην πλειοψηφία τους είναι γυναίκες αξιοσημείωτη της «διεύρυνσης» που επιδιώκει ο Νίκος Καραπάνος είναι αυτή της κυρίας Ευφροσύνης Αντωνίου που είναι κόρη του πρώην δημάρχου της πόλης και νυν δημοτικού συμβούλου, Κώστα Αντωνίου.
Ακολουθούν φωτό των 15 νέων υποψηφίων με τον συνδυασμό «Δήμος για τα Παιδιά μας»:

Μαρία Καρέτσου

Δημήτρης Πεσίνης
Στέφανος Κανελέτης

Κωνσταντούλα Φλώρου - Καραγιάννη
Παναγιώτης Βαλασωτήρης
Κωνσταντίνος Βαλτογιάννης
Ιωάννα Τριανταφύλλου - Μπαλωμένου
Μάκης Κουρνέτας
Μαριάννα Κούρτη
Ζωή Παρρά
Σπύρος Παπαγιάννης
Λαμπρινή Ζέρβα - Τσιλιγκρού
Κλεοπάτρα Σωτηρίου
Θεοδώρα Χαραλάμπους