Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

"Πρωτιά" του Χρήστου Τέγα στις εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων για το συνέδριο του ΚΙΝ.ΑΛ.


Με αξιοσημείωτη τη μεγάλη προσέλευση διενεργήθηκαν και στο Μεσολόγγι την Κυριακή 3/3 εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το συνέδριο του «Κινήματος Αλλαγής». Μια προέλευση που μπορεί να θεωρηθεί «αντιστρόφως ανάλογη» με τα σενάρια που φέρουν το κόμμα μεταξύ «φθοράς και αφθαρσίας» αφού στην κάλπη του Μεσολογγίου προσήλθαν περισσότεροι από 400 φίλοι και μέλη του κόμματος, 423 για την ακρίβεια.
Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο κ. Χρήστος Τέγας που έλαβε 49 ψήφους, με το ιστορικό στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Κώστα Πουλή να ακολουθεί με 37.



Από 30 ψήφους συγκέντρωσαν οι κ.κ. Δημήτρης Χαμοσφακίδης, Γιώργος Κασσαβέτης, Κώστας Σερμετζέλης και Διονυσία Λιανού και την πρώτη δεκάδα να συμπληρώνουν οι κ.κ. Δημοσθένης Καπώνης,  Γερασημίνα Χριστοδούλου, Ευάγγελος Αλαφοδήμος και Διονύσιος Κουτουλογένης.
Οι υπόλοιποι 7 αντιπρόσωποι από την ΤΟ Μεσολογγίου είναι οι κ.κ. Θεόδωρος Πιστιόλης, Αργύρης Ζαχαρίου, Απόστολος Φούντας, Μαγδαληνή Ζαφείρη, Ιωάννα Καβαλάρη, Ιάνα Ντιμίτροβα και Όλγα Τριαντοπούλου.  
Να σημειωθεί ότι με βάση τη συμμετοχή από τη ΤΟ Μεσολογγίου εκλέγονται 17 αντιπρόσωποι για το συνέδριο ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξει αύξηση αυτών με κεντρική απόφαση.