Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

TradeUSA Workshop Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Επιμελητηρίου Αχαϊας και ΣΕΒ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας


Το Τμήμα TradeUSA του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαϊας και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας. , διοργανώνουν σεμινάριο TradeUSA Workshop: “Prepare – Plan – Execute” με θέμα τις εξαγωγές στην αγορά των ΗΠΑ, την Τρίτη 2 Απριλίου, στο Επιμελητήριο Αχαϊας (Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα).
Σκοπός του τμήματος διεθνούς εμπορίου  “TradeUSA” του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και των εταίρων του, είναι η συνεχής εκπαίδευση των ελληνικών επιχειρήσεων μέσω της «διάδοσης της γνώσης» σε εθνικό επίπεδο, προσφέροντας σε βάθος ανάλυση σε κρίσιμα εμπορικά θέματα που αντιμετωπίζουν.
Το TradeUSA Workshop “Prepare-Plan-Execute” απευθύνεται σε εμπορικές επιχειρήσεις που στόχος τους είναι η διείσδυση ή/και η επέκτασή τους στην αγορά των ΗΠΑ.
Οι συμμετέχοντες του TradeUSA Workshop θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με:



  • Αμερικανική αγορά και Καταναλωτικές Τάσεις
  • Στρατηγική Marketing
  • Προδιαγραφές Συσκευασίας & η αναγκαία προσαρμογή του προϊόντος
  • Ασφάλιση Πιστώσεων
  • Σημασία του Barcoding


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε: https://www.amcham.gr/tradeusa-workshop-patra/

Για να δηλώσετε τη δωρεάν συμμετοχή σας πατήστε: https://www.amcham.gr/wp-content/uploads/2019/03/ParticipationForm_Patra_02.04.2019.pdf