Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Έως 10 Μαΐου η εκδήλωση ενδιαφέροντος στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας για συμμετοχή σε επιχειρηματική αποστολή στο Πακιστάν


Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τα μέλη του ότι το Ελληνο-Πακιστανικό Επιμελητήριο υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ, οργανώνει Επιχειρηματική Αποστολή στο Πακιστάν από τις 19-24  Ιουνίου 2019 σε συνεργασία με:
  • το Σύνδεσμο Πακιστανικών Επιμελητηρίων ( Federation of Pakistan Chambers of Commerce and industry –FPCCI) ,
  • το Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας στη Lahore ( Lahore chamber of commerce and industry)
  • το Διεθνές Επιμελητήριο του Πακιστάν στο Karachi (International chamber of commerce ICC Pakistan) και
  • την Πρεσβεία της Ελλάδος στο Πακιστάν.


Οι παραπάνω φορείς θα αναλάβουν τη διοργάνωση συναντήσεων Β2Β μεταξύ ελληνικών και Πακιστανικών επιχειρήσεων.

Τομείς



Η Επιχειρηματική Αποστολή αφορά κατά κύριο λόγο τους ακόλουθους τομείς:
 1) Φάρμακα,
 2) Ενέργεια,  
  3) Τεχνογνωσία Μελέτες  έργων, Project Management κατασκευών,
 4) Είδη διατροφής και κυρίως ελαιόλαδο , ελιές και χυμοί φρούτων.

Αφού συγκροτηθεί  η λίστα με τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα σταλεί στους προαναφερόμενους φορείς για την ανεύρεση Πακιστανικών επιχειρήσεων και την διοργάνωση των Β2Β συναντήσεων  ώστε η αποστολή να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.


Συμμετοχή – Κόστος
Το κόστος της μετάβασης και της διαμονής βαρύνει τους συμμετέχοντες και θα ανέλθει από 2.000- 3.000 ανάλογα με τις πόλεις που θα επισκεφτούν οι επιχειρηματίες για να πραγματοποιήσουν συναντήσεις.

Από το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας παρακαλούνται θερμά οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Επιχειρηματική Αποστολή όπως αποστείλουν συμπληρωμένη τη Φόρμα Συμμετοχής, που μπορούν να προμηθευτούν από την υπηρεσία του Επιμελητηρίου ή από το portal του Επιμελητηρίου www.etakcci.gr ,  έως 10/05/2019 (10 Μαΐου 2019) Υπόψη Κ. Αλέξανδρου Κομίνη με email: info@greekpakistanichamber.eu .