Τρίτη, 9 Απριλίου 2019

«Debate» με τον Κώστα Λύρο ζήτησε ο Νίκος Καραπάνος μιλώντας στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Νεοχώρι!


Αντικατάσταση, των «μονολόγων μπροστά σε φιλικά ακροατήρια» και των βαρύγδουπων ανακοινώσεων,  με ζωντανό  debate  ζήτησε από τους συνυποψηφίους του και ειδικότερα από τον Κώστα Λύρο,  ο δήμαρχος Μεσολογγίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Δήμος για τα Παιδιά μας" Νίκος Καραπάνος, μιλώντας, στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Νεοχώρι Οινιαδών! "Ζωντανά χωρίς χαρτιά και σημειώσεις αλλά ξεκάθαρα μπροστά στις πλατείες να βγούμε και να μιλήσει ο καθένας για αυτό που θέλει να υπηρετήσει" υπογράμμισε με νόημα ο κ. Καραπάνος.Ο δήμαρχος Μεσολογγίου στην ομιλία του ευχαρίστησε, τον κόσμο για την παρουσία του και στην συνέχεια αναφέρθηκε,  στα έργα που πραγματοποιήθηκαν, σε βάθος πενταετίας στην Δημοτική Ενότητα Οινιαδών, ενώ εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ για τις πρακτικές που χρησιμοποιούν οι διεκδικητές για το Δήμο και οι οποίες είναι γνωστό πως δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου!
«Ιδού ο στίβος, Ας έρθουν με τις θέσεις τους, με τους υποψήφιους συμβούλους, με την προσωπικότητά τους, να συζητήσουμε, να αναμετρηθούμε. Κυρίως να εξηγήσουμε στον κόσμο πως και με ποιους σκοπούς θα υπηρετήσουμε το Δήμο Μεσολογγίου » τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καραπάνος!


Η επόμενη εκδήλωση του συνδυασμού θα είναι την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 11 το πρωί  με τα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου του συνδυασμού “Δήμος για τα Παιδιά μας ” στο Μεσολόγγι.