Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

Κ. Σπηλιόπουλος: «Ο αρμόδιος υπουργός επιβεβαιώνει για τις ευθύνες Κατσιφάρα για το αρδευτικό δίκτυο»

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επιβεβαιώνει τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κ. Σπηλιόπουλο, σχετικά με τις ευθύνες της Περιφέρειας για την κατάσταση στο αρδευτικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας.Ευθύνες που απέδωσε  με δηλώσεις του ο κ. Σπηλιόπουλος σε πρόσφατη επίσκεψή του στην Παραχελωίτιδα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)
Τα παραπάνω επισημαίνονται σε δελτίο τύπου του συνδυασμού, στο οποίο αναφέρονται τα εξής:
«Στον απόηχο της επίσκεψης του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Κώστα Σπηλιόπουλου, στην Παραχελωίτιδα ζώνη (φωτο), όπου κατέδειξε με τον πιο απόλυτο τρόπο την τριτοκοσμική κατάσταση του αρδευτικού και αποστραγγιστικού δικτύου της Αιτωλοακαρνανίας, ήρθε ο αρμόδιος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, να αποκαλύψει την απουσία δράσης της απερχόμενης περιφερειακής Αρχής στο μεγαλείο της.
Σε δήλωσή του για το θέμα ο υπουργός αναφέρει πως: «Είναι απορίας άξιο ότι από την περιοχή σας δεν υπήρξε καμία πρόταση προς ένταξη και προς χρηματοδότηση από τα προγράμματα του υπουργείου, όπως το μέτρο 4.3.1.».


«Δεν χρειάζεται άλλη μαρτυρία από τη δήλωση του υπουργού της κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, που στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Κατσιφάρα, για να επιβεβαιωθεί η αδιαφορία, η ανικανότητα, η έλλειψη βούλησης της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής για ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας και έχουν αφεθεί στην τύχη τους», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Κ. Σπηλιόπουλος.»