Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Σχεδόν καθημερινές οι επισκέψεις στο Μεσολόγγι υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Κώστας Αρβανίτης και Βλάσης Τσιόγκας στο στούντιο του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μεσολογγίου

Κλιμάκιο των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από τους Λυδία Κονιόρδου, Κώστα Αρβανίτη, Μάριο Θεοφιλάτο και Βλάση Τσιόγκα επισκέφτηκε την περιοχή Μεσολογγίου, την Μ. Τρίτη. Ενώ στο Μεσολόγγι είχε βρεθεί το Σαββατοκύριακο και ο Πέτρος Κόκκαλης που παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις για την ηρωική Έξοδο.
Ο Πέτρος Κόκκαλης σε ένα στιγμιότυπο με τους Χρήστο Παγούρο γνωστό για τα "ερυθρόλευκα" αισθήματα και τον Μάκη Θεοφιλάτο
Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τον Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας, το Ναυτικό όμιλο Μεσολογγίου, το Κέντρο Λόγου και τέχνης "Διέξοδος" καθώς και τον ιστορικό Ραδιοφωνικό σταθμό Μεσολογγίου όπου ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητές τους.  

  
Να σημειώσουμε δε, ότι η πρώην Υπουργός Πολιτισμού είχε ιδιαίτερη συνάντηση και με τη Εφορία Αρχαιοτήτων όπου της έγινε ενημέρωση για την πορεία των εργασιών στο «Ξενοκράτειο» που ως γνωστό θα λειτουργήσει το Αρχαιολογικό μουσείο Αιτωλοακαρνανίας.                                                                              



Τέλος το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε πολιτική εκδήλωση με μαζική συμμετοχή στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου.