Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Η θερμή υποδοχή της Φώφης Γεννηματά σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο επιβεβαιώνει τη δυναμική του ΚΙΝ.ΑΛ. (VIDEO)


Από τις παρουσίες στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Μεσολόγγι για την ηρωική Έξοδο το περασμένο Σαββατοκύριακο που μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν ήταν αυτή της προέδρου του ΚΙΝ.Αλ., Φώφης Γεννηματά.
Κι αυτό γιατί τόσο η υποδοχή που της επεφύλαξαν κάτοικοι και επισκέπτες ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιώδης, κατά τη μετάβασή της στον Κήπο των Ηρώων, ακολουθώντας την πομπή της Εικόνας. Παρόμοιο ήταν το κλίμα και για την ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή μετά το τέλος της πομπής στη βόλτα που έκανε στην πλατεία και τους πεζόδρομους του ιστορικού κέντρου.




Η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. μάλιστα σε δήλωσή της για το μήνυμα της Εξόδου τόνισε: «Τιμούμε σήμερα τους προγόνους μας, τους ήρωες μας . Η έξοδος του Μεσολογγίου είναι μια μεγάλη στιγμή στην ιστορία μας, στην εξέλιξη της επανάστασης.
Οι ελεύθεροι πολιορκημένοι με το σθένος και την αυτοθυσία τους για την ελευθερία, έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα σε όλο τον κόσμο. Ενίσχυσαν τον φιλελληνισμό.
Σήμερα το μήνυμα είναι έξοδος από την κρίση.Να ξεφύγουμε από την αιχμαλωσία της επιτροπείας και των μνημονίων. Να γυρίσουμε σελίδα. Να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για τους Έλληνες. Μπορούμε ενωμένοι και αποφασισμένοι
Και ενώ όσοι παρακολουθούν τα τεκτενόμενα στην πολιτική σκηνή να θεώρησαν την υποδοχή της κ. Γεννηματά στο Μεσολόγγι αποτέλεσμα του εορταστικού κλίματος, το απόγευμα της ίδιας ημέρας διαπίστωσαν τη δυναμική που αναπτύσσει το ΚΙΝ.ΑΛ. από την μεγάλη και χωρίς προηγούμενο προσέλευση του κόσμου στην προεκλογική ομιλία στο Αγρίνιο. Προσέλευση που θύμισε άλλες εποχές….
Δείτε το βίντεο από την ομιλία της Φώφης Γεννηματά στο Αγρίνιο:

Ακολουθούν φωτό από Μεσολόγγι και Αγρίνιο:

Μεσολόγγι




















Αγρίνιο