Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Ψαράς από το Βαλτί βίαζε και ασελγούσε συστηματικά την κόρη του

Μια τραγική ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης 14χρονης μαθήτριας από τον ίδιο της τον πατέρα αποκαλύφθηκε χθες σε ένα μικρό ψαροχώρι, το Βαλτί που βρίσκεται στις εκβολές του Αχελώου ποταμού κοντά στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, ύστερα από επιχείρηση της αστυνομίας.
Συγκεκριμένα αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών εκτελώντας παραγγελία του Εισαγγελέα Εφετών Πάτρας συνέλαβαν προχθές το μεσημέρι τον 44χρονο ψαρά πατέρα 5 παιδιών στο σπίτι του στο Βαλτί με το πρόσχημα της παράνομης οπλοφορίας αφού στην κατοχή του βρέθηκε ένα πιστόλι κρότου-λάμψης.
Ανακρινόμενος όμως στην συνέχεια από τους αστυνομικούς και με βάση την μαρτυρία της 14χρονης κόρης του αποδείχθηκε - σύμφωνα πάντα με την αστυνομία - ότι ο ΠΑ-ΤΕΡΑΣ από τριετίας την βίαζε και ασελγούσε στο αθώο κορμί της.
Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής ο 44χρονος ψαράς και στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να ασελγήσει σε ανήλικη κοπέλα της περιοχής και μάλιστα είχε οδηγηθεί τότε στη Δικαιοσύνη, χωρίς όμως να καταδικαστεί.
Ο δράστης της αποτρόπαιης πράξης θα απολογηθεί σήμερα στον Ανακριτή Μεσολογγίου με τις κατηγορίες του βιασμού και της ασέλγειας σε ανήλικο κατ’ εξακολούθηση.
Τα πέντε ανήλικα παιδιά αναμένεται να φιλοξενηθούν σε ίδρυμα της Εκκλησίας, ενώ διερευνάται ο ρόλος της μητέρας τους στην υπόθεση.