Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Προφυλακιστέος ο πα-ΤΕΡΑΣ από το Βαλτί

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά τη μαραθώνια κατάθεσή του στον Ανακριτή, ο 45χρονος άνδρας από το Βαλτί ο οποίος κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 14χρονης κόρης του, κάτι που, όπως αποκαλύφθηκε, συνέβαινε συστηματικά την τελευταία τριετία.

Ο 45χρονος ψαράς "πατέρας" 5 παίδιων οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης, καθώς δεν κατάφερε να πείσει τον Ανακριτή προκειμένου να του αναγνωρίσει ελαφρυντικά.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη και, κατά πολλούς, θυμίζει σε πολλά σημεία τη φρικτή ιστορία της Ερμιόνης το 1993, με τον φρικτό βιασμό και τη σφαγή του 6χρονου γιου της οικογένειας Δουρή από τον ίδιο του τον πατέρα.

Κι αν σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει φόνος, το σίγουρο είναι πως οι πληγές στην ψυχή του 14χρονου κοριτσιού δύσκολα θα επουλωθούν.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως δεν πρόκειται για την κόρη του, αλλά για εξώγαμο παιδί. Παράλληλα, υποστήριξε πως την έβλεπε ερωτικά εδώ και χρόνια και ότι, μάλιστα, το είχε εκμυστηρευτεί στη γυναίκα του.

Εξάλλου, σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες και πληροφορίες από τις καταθέσεις, η μάνα έλεγε στα παιδιά της να κάνουν ό,τι τα προστάζει ο πατέρας τους, καθώς, σε διαφορετική περίπτωση, θα έφευγε από το σπίτι και η οικογένεια θα έμενε χωρίς λεφτά, κάτι που δίνει κι άλλες σοβαρές διαστάσεις στην όλη ιστορία.

Πάντως, το θύμα της υπόθεσης, δηλαδή η 14χρονη κοπέλα, φέρεται να βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση μέσα από αυτό το δράμα το οποίο έζησε.
Φωτό: από την προσαγωγή του κατηγορουμένου στο Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου (πηγή: Εφημερίδα "ΗΜΕΡΑ")