Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Με τον Σταύρο Αρναουτάκη συναντήθηκε ο νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας

Με τον Υφυπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Σταύρο Αρναουτάκη, συναντήθηκε, σήμερα (Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009) στην Αθήνα, ο νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος.
Στη σύσκεψη εργασίας των δύο ανδρών, στην οποία συμμετείχαν ακόμη, ο αντινομάρχης Χρήστος Πετρόπουλος και Διευθυντές υπηρεσιών του Υπουργείου, ο κ. Σώκος ανέλυσε σειρά θεμάτων που απασχολούν την Αιτωλοακαρνανία και άπτονται των αρμοδιοτήτων του κ. Αρναουτάκη, ενώ κατέθεσε και τις θέσεις του, για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Ε.Σ.Π.Α..
Μετά την συνάντηση, ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Σώκος εμφανίσθηκε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αφού ο κ. Υφυπουργός υιοθέτησε πλήρως το αίτημα για πολλαπλάσια αύξηση του προϋπολογισμού του προγράμματος ΠΙΝΔΟΣ, που αφορά στην Αιτωλοακαρνανία, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων στους ορεινούς όγκους του Νομού, που έχει υποβάλει η Νομαρχία.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Αρναουτάκης αντιμετώπισε με θετικό τρόπο και όλα τα άλλα θέματα που συζητήθηκαν και εμπεριέχονται στο γραπτό υπόμνημα που του επέδωσε ο κ. Σώκος,