Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ορίστηκαν οι αντιπεριφερειάρχες και οι βοηθοί περιφερειάρχη στη Δυτ. Ελλάδα

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρας ορίζονται ως θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την περίοδο έως την 31η Αυγούστου 2014 οι: 
- Χριστοδουλόπουλος Χρήστος, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών. 

-Αγγελόπουλος Γιώργος, Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας. 

- Υφαντής Νίκος, Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Υποδομών. 
Αναπληρωτής του Περιφερειάρχη παραμένει ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος. 
Το μεσημέρι της προσεχούς Δευτέρας, στις 12, θα συνεδριάσει υπό την νέα σύνθεση της η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη. 
Επίσης, στο πλαίσιο της ανάγκης της καλύτερης εποπτείας και λειτουργίας σημαντικών τομέων έργων της Περιφέρειας ο Περιφερειάρχης αξιοποιώντας τον θεσμό του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου ορίζει ως Βοηθούς Περιφερειάρχη τους: 





-Δουγένη Δημήτρη, Καθηγητή Καρδιοχειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, αρμόδιο για θέματα Έρευνας και Καινοτομίας. 

-Χριστόγιαννη Γιώργο, Γιατρό – Διευθυντή ΕΣΥ, αρμόδιο για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Υγείας, Πρόνοιας και ΑμεΑ. 

-Αθανασόπουλο Γιώργο, Ηλεκτρολόγο – Μηχανικό, αρμόδιο για θέματα εποπτείας μεγάλων δικτύων Υποδομών και Υδρογονανθράκων. 

-Παππά Γιώργο, Εκπαιδευτικό, αρμόδιο για θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας. 

-Βάλαρη Δημήτρη, πτυχιούχο Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, αρμόδιο για θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας. 

-Στούμπου – Ζαχαροπούλου Ντία, πτυχιούχο Διοίκησης Επιχειρήσεων αρμόδια για θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Εθελοντισμού της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας. 



Ο Περιφερειάρχης το προσεχές διάστημα θα προβεί στην ανάθεση ευθυνών και σε άλλους περιφερειακούς συμβούλους, με τον ορισμό Βοηθών Περιφερειάρχη για επιμέρους τομείς έργου της Περιφέρειας.