Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015

«Στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας, το Αγρίνιο και στο Παπαστράτειο» το tweet του Μεϊμαράκη που προκάλεσε πλήθος σχολίων...«Γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια, λέει» έλεγαν οι παλιοί και κάπως έτσι, μια ανάρτηση χθες στο twitter από τον πρόεδρο της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την ομιλία του στο Παπαστράτειο έρχεται να επιβεβαιώσει ότι «το κράτος των Αθηνών» θεωρεί πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας. το Αγρίνιο…
«Στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας, το Αγρίνιο και στο Παπαστράτειο» ήταν to tweet του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, το οποίο - αν και στην συνέχεια «κατέβηκε» από τον λογαριασμό του προέδρου της ΝΔ – έχει προκαλέσει πληθώρα σχολίων τόσο στα social media, όσο και στα παραπολιτικά εφημερίδων καθώς συνδέεται με την «γκάφα» του Αλέξη Τσίπρα που είχε πει την περασμένη εβδομάδα: «Στη Λέσβο, τη Μυτιλήνη και τα άλλα νησιά…».
Η συγκεκριμένη αναφορά μπορεί μεν από πολλούς, να θεωρηθεί, ως ένα λάθος αυτού που χειρίζεται το twitter του προέδρου της ΝΔ ή ακόμη και  του κ. Μεϊμαράκη, αν το χειρίζεται ο ίδιος, όμως σε κάθε περίπτωση αναδεικνύει, το που κατατάσσουν, οι «μανδαρίνοι» του «κράτους των Αθηνών» την πόλη του Μεσολογγίου.
Κάτι που πρέπει να προβληματίσει, κύρια τους παράγοντες της πόλης…