Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

Ανεπιθύμητος για τους εργαζόμενους ο διοικητής του νοσοκομείου Μεσολογγίου (video)

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Μεσολογγίου είχαν προαναγγείλει ότι στην γενική τους συνέλευση αν δεν έχει αποχωρήσει από διοικητής ο κ. Γ. Κυριακόπουλος θα την πραγματοποιήσουν στο γραφείο του. Πράγματι σήμερα, το πρωί, οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν την συνέλευση τους, στο γραφείο του διοικητή, αναρτώντας πανό με τα συνθήματα ΚΑΤΑΛΗΨΗ και ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.

Ζήτησαν από τον κ. Κυριακόπουλο να αποχωρήσει από το γραφείο αλλά ο ίδιος αρνήθηκε και συνέχισε καθ όλη την συνέλευση να είναι παρόν.

Ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ των εργαζομένων και των υπαλλήλων της εταιρείας φύλαξης του νοσοκομείου, όταν οι πρώτοι ζήτησαν την αποχώρηση τους, από το γραφείο, μιας και ο ρόλος τους είναι να προσέχουν το νοσοκομείο και όχι τον διοικητή.

Επίσης οι εργαζόμενοι ζήτησαν από εργαζόμενη του νοσοκομείου, η οποία εκείνη την ώρα έφτιαχνε το πρόγραμμα, μαζί με τον διοικητή να αποχωρήσει και η ίδια.

Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων κ. Δ. Τουμαράς ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις για θέματα του νοσοκομείου και στην συνέχεια πήραν τον λόγο οι εργαζόμενοι. Ρίχνουν ευθύνες στον διοικητή γιατί, με τις αποφάσεις του δημιουργεί, πρόβλημα στην λειτουργία του, με σκοπό την μετατροπή του σε κέντρο υγείας.