Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Αξιοσημείωτη η δυναμική της υποψηφιότητας του Θανάση Μαυρομμάτη στο ψηφοδέλτιο του Νεκτάριου Φαρμάκη για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας


Με τους ετεροδημότες της Αθήνας βρέθηκε προχθές ο Θανάσης Μαυρομμάτης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Όλα από την αρχή» του Νεκτάριου Φαρμάκη,  οι οποίοι μάλιστα ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα που διοργάνωσε πολιτικός φίλος του νεαρού υποψηφίου.
Ανταπόκριση, που χωρίς καμιά αμφιβολία, «δηλώνει» τη δυναμική που αναπτύσσει η υποψηφιότητα του Θανάση Μαυρομμάτη αλλά κυρίως αυτή του Νεκτάριου Φαρμάκη.
Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν κυρίως νεολαίοι αλλά και αρκετά σημαίνοντα πρόσωπα της τοπικής πολιτικής σκηνής, που έλκουν την καταγωγή τους από την Αιτωλοακαρνανία, αλλά δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην πρωτεύουσα..



Ανάμεσα σε όσους, έσπευσαν να δηλώσουν την υποστήριξη τους, στο πρόσωπο του Θανάση και να του ευχηθούν καλή επιτυχία ήταν ο πρώην Βουλευτής Δημήτρης  Σταμάτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου Γιάννης Ζορμπάς, η πρώην πολιτευτής της Ν.Δ. στο νομό Ειρήνη Κολώνια, το κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. από την Κατούνα Δημήτρης Τζούρος, η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ακτίου με το συνδυασμό του Θανάση Κασόλα Σοφία Χαμάλη, η πρόεδρος του Συλλόγου εν Αθήναις Βονιτσιάνων Ματούλα Κυρίκου-Καραούλη και ο δημοσιογράφος του STAR Νίκος Μουρτζιάπης.

Από τους επώνυμους φίλους του Θανάση Μαυρομμάτη ξεχώρισε η παρουσία του πρώτου σε σταυρούς εκλεγμένου μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ελπιδοφόρου Παπανικολόπουλου, του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Σάκη Ιωαννίδη αλλά και του συμπαρουσιαστή της εκπομπής του ALPHA Πάμε Πακέτο Δημήτρη Δεμερτζόγλου!