Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

Ο Μιλτιάδης Βέρρας υποψήφιος με τον Κ. Σπηλιόπουλο στην Αχαΐα! - Υποψηφιότητα που προκαλεί αναταράξεις...


Ακόμα μια υποψηφιότητα έκπληξη - μετά από αυτή του πρώην νομάρχη και βουλευτή Αχαΐας Δημήτρη Κατσικόπουλου -  ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κώστας Σπηλιόπουλος. Ο λόγος, για τον γιατρό, πρώην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και πρώην βουλευτή Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ, Μιλτιάδη Βέρρα, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Αχαϊα.
Οι συμμετοχές αυτές στο ψηφοδέλτιο του κ. Σπηλιόπουλου στην Αχαΐα έχουν προκαλέσει κυριολεκτικά αναταράξεις στο εκεί πολιτικό σκηνικό, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η επιβεβαίωση ή όχι, μιας έντονης φημολογίας για ανάλογες συμμετοχές, σε Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία από "πρωτοκλασάτα" στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. ή καλύτερα του άλλοτε κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ..  
«Καλωσορίζουμε έναν ενεργό άνθρωπο του τόπου. Με μακρά εμπειρία, αγώνες και γνώση των τοπικών ζητημάτων. Έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει πολλά, όχι μόνο με τη στάση ζωής και την επαγγελματική του πορεία, αλλά και μέσω του Ιατρικού συλλόγου Πατρών και του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ως βουλευτής Αχαΐας.Ενώνουμε δυνάμεις για να πάμε την περιφέρειά μας ΜΠΡΟΣΤΑ. Με στοχευμένο σχέδιο, εμπειρία και γνώση ήρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα. Οι απερχόμενοι δεν μπόρεσαν, εμείς μπορούμε. Το καταλαβαίνουν μέρα με τη μέρα οι πολίτες κι έρχονται μαζί μας!», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Σπηλιόπουλος.
Από την πλευρά του, ο Μιλτιάδης Βέρρας, τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα ο κοινός αγώνας που δίνουμε και θα δώσουμε. Ξεκίνησα τη ζωή μου από μια πολύτεκνη, αγροτική οικογένεια και πορεύτηκα μέσα από τις προσωπικές και επαγγελματικές μου δράσεις.
Βιώνοντας το σήμερα, πιστεύω πως κάθε ενεργός πολίτης, κάθε  Έλληνας, πρέπει να σταθεί απέναντι στις ευθύνες του, συνυπολογίζοντας το ένδοξο παρελθόν μας και την προοπτική του μέλλοντος.
Πρέπει να ενωθούν οι δυνάμεις των αυτοδημιούργητων, για να γίνει το θετικό βήμα για την Περιφέρεια και τη χώρα.
Με αυτές τις σκέψεις προσχωρώ και συντάσσομαι με τον Κώστα Σπηλιόπουλο, που ανήκει στην ίδια κατηγορία με εμένα. Θα νικήσουμε