Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Απέρριψε ο Κώστας Λύρος την πρόταση του δημάρχου Μεσολογγίου για μεταξύ τους, debate


Με γραπτή του δήλωση ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος απορρίπτει την πρόταση του δημάρχου Μεσολογγίου, Νίκου Καραπάνου για μεταξύ των debate.(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)
Στη δήλωσή του ο κ. Λύρος τονίζει:
«Τα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει η Δημοτική Αρχή την οδηγούν και σε κινήσεις πανικού. Προσπαθεί για εσωτερική κατανάλωση, με λεονταρισμούς και αντιπερισπασμούς, να πολώσει το πολιτικό κλίμα και να δημιουργήσει εντυπώσεις στους πολίτες.
Οι δημαγωγοί ,εκείνοι που προσπάθησαν να «φιμώσουν» εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους κατά τη διάρκεια της θητείας τους, εκείνοι που όλο το προηγούμενο διάστημα αρέσκονταν σε επιθέσεις με αήθης προσωπικούς υπαινιγμούς κατά πολιτικών τους αντιπάλων, πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να ομιλούν για διάλογο.
Έχουν απολέσει προ πολλού την ιδιότητα του αξιόπιστου συνομιλητή.


Στον τόπο των αξιών και της ελευθερίας δεν χωράνε πλέον άλλες  «παραστάσεις» και «παιδιαρίσματα». Ο πολιτικός σας χρόνος έχει εκπνεύσει. Αποτελείται  παρελθόν για τον τόπο μας.
Εμείς , ως μια νέα Δημοτική Κίνηση , με ευθύνη και συνέπεια θα συνεχίσουμε τον ουσιαστικό διάλογο με τους πολίτες στην προσπάθειά μας να γυρίσει σελίδα  ο δήμος μας.
Οι Δημότες, μας παρακολουθούν και μας κρίνουν όλους.ζ»