Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Σε debate καλεί τον Κώστα Λύρο ο δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος


Σε debate καλεί ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος, με δήλωσή του, τον επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή», Κώστα Λύρο, προτείνοντας ως ημερομηνίες διεξαγωγής του, την Παρασκευή 3/5 ή την Κυριακή 5/5.
Συγκεκριμένα στη δήλωσή του κ. Καραπάνου αναφέρεται:
«Ενώπιον της κοινωνίας κύριοι… Επειδή τα λόγια  και δει τα γραπτά υπό μορφή ανακοινώσεων είναι εύκολα, ο συνδυασμός «δήμος για τα παιδιά μας» και ο επικεφαλής του Νικόλαος Καραπάνος καλεί τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Λύρο σε ανοικτό διάλογο, μπροστά στους ίδιους τους πολίτες, με την εκ του σύνεγγυς διαδικασία των απευθείας ερωτήσεων, χωρίς να είναι η απαραίτητη προϋπόθεση η συντονιστική παρουσία δημοσιογράφων.
Βάλτε λοιπόν οποίο όρο και προϋπόθεση θέλετε. Σας χαρίζουμε και τον λόγο του συντονιστή ..φτάνει να έρθετε!!



 Ο λόγος για τον οποίο ζητείται η απ’ ευθείας κι όχι δια της «πλαγίας οδού» πολιτική συζήτηση είναι σαφής.
Είναι αδιανόητο και έως ένα σημείο αντιδεοντολογικό να «χρησιμοποιούνται» εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι -έχοντας κάθε δημοκρατικό δικαίωμα- έχουν κάνει τις πολιτικές τους επιλογές, ως το προεκλογικό «όχημα» του συνδυασμού που υπόσχεται να φέρει… «ανατροπές».
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από την πρώτη. Η Παρασκευή 3 Μαΐου ή η Κυριακή 5 Μαΐου  είναι οι προτεινόμενες ημέρες εκ μέρους του συνδυασμού.
Ας επιλέξει ο κ. Λύρος τον δημόσιο χώρο, όπου θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την διαδικασία οι δημότες. Αναμένουμε την ανταπόκριση»