Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

«Τιμή στη Δικαιοσύνη του Πολιορκημένου Μεσολογγίου» η σημερινή εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου για τις "Γιορτές Εξόδου 2019"


«Τιμή στη Δικαιοσύνη του Πολιορκημένου Μεσολογγίου»  θα είναι το θέμα ομιλίας από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, Χρήστο Παΐσιο σήμερα στις 6:00 το απόγευμα στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο στα πλαίσια επετειακής εκδήλωσης για τις «Γιορτές Εξόδου 2019» που διοργανώνεται από τον Δικηγορικό Σύλλογο Μεσολογγίου.
Στον ίδιο χώρο θα ακολουθήσουν οι ακόλουθες εκδηλώσεις που είναι και αυτές ενταγμένες στο επίσημο πρόγραμμα εκδηλώσεων του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου:




7.30 μ.μ. «Η συμμετοχή των παιδιών στις Πολιορκίες και στην Έξοδο του Μεσολογγίου». Ομιλία από τον κ. Ιωάννη Κατσαβό, συγγραφέα – ερευνητή της νεώτερης και σύγχρονης ελληνικής ιστορίας – Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο

8.30 μ.μ. «Θοδώρα – η μάνα του γενίτσαρου»
Θεατρική παράσταση. Κείμενο: Σταύρος Σταυρίδης, σκηνοθεσία: Βάγια Σπυρέλη, Μουσική: Ανδρέα Φούκα, ερμηνεία: Τασούλα Γεωργιάδου. Οργάνωση: Λαογραφικός Όμιλος Αγρινίου «Συντροφιά με την παράδοση».