Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Μάριος Σαλμάς: "Να μη χαρίσουμε σε κανένα τη νίκη που έρχεται"




Σε μία κατάμεστη αίθουσα οι Αιτωλοακαρνάνες που ζουν στην Αθήνα δήλωσαν χθες αργά το βράδυ τη στήριξη τους στη Ν.Δ. και τον Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μάριο Σαλμά.

Η αίθουσα «Ολυμπία» του ξενοδοχείου «Κάραβελ» κατακλύστηκε από εκατοντάδες Αιτωλοακαρνάνες οι οποίοι με την παρουσία τους , τα χειροκροτήματα και τα συνθήματα τους εξέφρασαν την πεποίθηση τους στη νικηφόρο πορεία της Ν.Δ. στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.

Ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μάριος Σαλμάς μίλησε για το έργο της Ν.Δ. , την προσφορά της στον τόπο και τις μεγάλες αποφάσεις αλλά και τα έργα υποδομής που πραγματοποίησε στο Νομό Αιτωλοκαρνανίας.

Η ίδρυση αυτόνομου Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, η κατασκευή της Ιόνιας οδού και τα μεγάλα έργα στον τομέα της Υγείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης είναι μερικά από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ο Υφυπουργός δίνοντας σαφής απαντήσεις στα στελέχη και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δεν στήριξαν το νομό κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από το κόμμα τους .