Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Το αίτημα της αξιοποίησης της Δημόσιας Γης επανέλαβε ο δήμαρχος Μεσολογγίου στον Κ. Καραμανλή









Επίσκεψη στη Μαρίνα Μεσολογγίου πραγματοποίησε χθες ο Πρωθυπουργός στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αιτωλοακαρνανία, προκειμένου να δει την πρόοδο των εργασιών για την ολοκλήρωση του επενδυτικού σχεδίου της Β΄ φάσης του έργου από την ανάδοχο κοινοπραξία «J. Mennen – Γ. Αγγελόπουλος».
Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τους επικεφαλής της κοινοπραξίας, J. Mennen και Γ. Αγγελόπουλο για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών που εκτελούνται, καθώς και για μια σειρά από άλλες παραμέτρους που συνθέτουν την 16 εκ. €, επένδυση.
Στη Μαρίνα του Μεσολογγίου τον Κ. Καραμανλή που συνοδευόταν από τον ΓΓ της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, Σπ. Σπυρίδωνος υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας, Κώστας Σταράμος, οι οποίοι και του τόνισαν την σπουδαιότητα της επένδυσης για όλη την περιοχή.
Ο δήμαρχος Μεσολογγίου επανέλαβε στον Πρωθυπουργό, το αίτημα της αποδέσμευσης δημόσιων εκτάσεων για αναπτυξιακούς σκοπούς, με την παραχώρησή τους στο Δήμο.
Μετά το τέλος της ενημέρωσής του, ο Κ. Καραμανλής περπάτησε στους χώρους της Μαρίνας δείχνοντας να απολαμβάνει το όμορφο τοπίο, του λιμανιού της πόλης, ενώ παρόλο που λίγο νωρίτερα είχε πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία, κάθε άλλο παρά συνοφρυωμένος και κουρασμένος έδειχνε...