Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

«Επιτέλους ένας δικός μας, που μπορεί να μας εκπροσωπήσει επάξια στο Κοινοβούλιο»







H υποψηφιότητα της Έλενας Μάντζιου - Κοτρολού είναι σίγουρα από εκείνες που ενισχύουν το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο νομό Αιτωλοακαρνανίας δίνοντας του το χαρακτηριστικό της πραγματικής εντοπιότητας.
Κι αυτό διότι η Έλενα Μάντζιου – Κοτρολού δεν εμφανίστηκε «από το πουθενά» για να ζητήσει ένα σταυρό προτίμησης από τους ψηφοφόρους, αφού ζει και δραστηριοποιείται στην Αιτωλοακαρνανία. Κάτι που αναμφίβολα συνεπάγεται γνώση των προβλημάτων του νομού και κυρίως μεγάλη αναγνωρισημότητα, είτε λόγω της κοινωνικής δραστηριότητας σε διάφορους τομείς, είτε την μακρόχρονης ενασχόλησης με τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ.
Κι αυτά τα χαρακτηριστικά είναι που κατά την άποψη μας δημιουργούν τις συνθήκες στους ψηφοφόρους να πουν «επιτέλους ένας δικός μας, που μπορεί να μας εκπροσωπήσει επάξια στο Κοινοβούλιο».
Φυσικά αντίστοιχα χαρακτηριστικά με αυτά της υποψηφιότητας τής Έλενας Μάντζιου – Κοτρολού έχουν οι συνυποψήφιοί της με τη ΝΔ Γιώργος Παπαναστασίου, Αλέξης Φραίμης και Λίνα Χατζή καθώς και οι Βασίλης Αντωνόπουλος, Σάκης Τορουνίδης και Γιάννης Ψαράκης με το ΠΑΣΟΚ.
A.A.