Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Με βραβεύσεις η βασιλόπιτα του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου

Το Σάββατο στις 14 Ιανουαρίου ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Ν. Καραπάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ν.Μπαλαμπάνης, οι Αντιδήμαρχοι Σ. Διαμαντόπουλος, Γ.Καραπαπάς, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τ.Σκαρμούτσος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Π. Σταράμος, ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου Β. Σπυρόπουλος,ο Πρόεδρος Αιτωλικής Αναπτυξιακής κος Σιαμαντάς, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Π.Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου, αθλητές, μέλη και φίλοι του Ομίλου.

 

Στην αρχή της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κων/νος Πασιόπουλος ακολούθως οι έφοροι των αθλημάτων Γερ. Κοτσίρης (κάνοε-καγιάκ), Δημ. Αθανασίου (Ιστιοπλοίας), Β. Σπυρόπουλος (Κολύμβησης) και Χρ. Διαμαντόπουλος (Αετοσανίδας) παρουσίασαν τις δράσεις που έγιναν το 2016 και τα σχέδια για το 2017.

 

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος και ο Αντιπεριφερειάρχης δηλώνοντας την αμέριστη και απρόσκοπτη στήριξη της Δημοτικής Αρχής και της Περιφέρειας αντίστοιχα, στις δράσεις και εκδηλώσεις του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου.

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε απονομή διπλώματων στους αποφοίτους της Σχολής Ιστιοπλοΐας Α/Θ. Επίσης δόθηκαν στους μικρούς αθλητές του καγιάκ ισοθερμικές στολές και βραβεύτηκαν ο Τεχνικός Σύμβουλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε - Καγιάκ Ισαάκ Bερενιδης και ο Χάλκινος Παγκόσμιος και Πανευρωπαικός πρωταθλητής του κάνοε (C1 1000m) Στέφανος Δημόπουλος.

Το φλουρί το κέρδισε ο τερματοφύλακας της ανδρικής μας ομάδας Πόλο Π.Κουρούκλης. Η εκδήλωση έκλεισε με μια εκπληκτική συναυλία από την μπάντα του Σπύρου Λιβάνη.

 

"Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και όσους διαχρονικά στηρίζουν τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου. Ελπίζουμε σε ενεργότερη συμμετοχή των συμπολιτών μας στις αθλητικές δράσεις και φεστιβάλ που θα οργανώσουμε στο μέλλον" τόνισε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΝΟΜ μετά το πέρας της εκδήλωσης.