Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Γιάννης Χατζής: "To Δ.Ι.Ε.Κ. Μεσολογγίου να γίνει κομμάτι της τοπικής κοινωνίας"

Την Παρασκευή, 2020 Ιανουαρίου 2017, το απόγευμα, η διοίκηση, οι εκπαιδευτές και οι περίπου 60 σπουδαστές του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ευχόμενοι για ένα χαρούμενο και ειρηνικό Καινούργιο Χρόνο.
Στην αρχή της εκδήλωσης ο αιδεσιμότατος, πατήρ Νικόλαος Ζωγράφος, του Ι. Ν. της Αγίας Παρασκευής, ευλόγησε τη Βασιλόπιτα και ο Διευθυντής του Δημόσιου ΙΕΚ Μεσολογγίου κ. Ιωάννης Χατζής απηύθυνε τις γιορτινές ευχές.
"Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας στη σημερινή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας µας και να ευχηθώ σε όλους, να έχετε ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος, µε υγεία, οικογενειακή και επαγγελματική ευημερία.
Αφήνουμε πίσω μια χρονιά, που για μένα προσωπικά αποτέλεσε ορόσημο.
Ανέλαβα τη θέση του Διευθυντή στο Δημόσιο ΙΕΚ Μεσολογγίου, όπου από τη δημιουργία του το 1993 μέχρι το 2010 που σταμάτησε η λειτουργία του, υπηρέτησα ως εκπαιδευτής.
Από τον Οκτώβρη του 2014 που ανέλαβε την επαναλειτουργία του ο πρώην Διευθυντής κ. Μαστροσπύρος, έχουμε θέσει στόχο την ανάπτυξη και την ανάδειξή του.
Στοχεύουμε να γίνει κομμάτι της τοπικής κοινωνίας. Να γίνει κύτταρο καινοτομίας και παραγωγικότητας.Σήμερα στο ΙΕΚ πραγματοποιούν την κατάρτισή τους περίπου 60 σπουδαστές σε 4 ειδικότητες με τη στήριξη 20 εκπαιδευτών. Έχοντας τη στήριξη του ΕΠΑΛ Μεσολογγίου και το Εργαστηριακού Κέντρου σε υποδομές και εργαστήρια, προσπαθούμε να παρέχουμε ποιοτική και σύγχρονη κατάρτιση. Η στήριξη του Δήμου Μεσολογγίου, των τοπικών φορέων και ιδιαίτερα της τοπικής κοινωνίας στην προσπάθειά μας, θα είναι πολύτιμη.
Το 2017, όπως κάθε χρόνο, αισιοδοξούμε ότι θα αποτελέσει αφετηρία μιας δημιουργικής, και παραγωγικής χρονιάς σε όλους µας.
Εύχομαι επίσης να εκπληρώσει τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές σας επιθυμίες. Να επιτευχθούν, όσο το δυνατόν περισσότερο οι στόχοι σας, και πάνω από όλα, να είστε υγιείς.
Σας ευχαριστώ"