Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Η Α.Ε. Μεσολογγίου για τα επεισόδια του περασμένου Σαββάτου στη Ναύπακτο

Ανακοίνωση εξέδωσε, η Α.Ε. Μεσολογγίου, για τα θλιβερά επεισόδια του περασμένου Σαββάτου στη Ναύπακτο που είχαν ως αποτέλεσμα της αναβολή της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης της ομάδας με τον γηπεδούχο Ναυπακτιακό Αστέρα αλλά και τον τραυματισμό ύστερα από πέτρα που δέχθηκε στο κεφάλι ο ταμίας της ΑΕΜ, Ανδρέας Δημάκης και ακόμη τρεις φίλαθλοι.

Στην ανακοίνωση τονίζεται:

"Το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Μεσολογγίου μετά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες για σωτηρία της ομάδος τον περασμένο Αύγουστο και αφού την περασμένη Τετάρτη κατάφερε να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, καταδικάζει τα επεισόδια τα οποία συνέβησαν στο γήπεδο του Ναυπακτικού Αστέρα.

Καταδικάζει τους υπεύθυνους οι οποίοι, χωρίς συγκεκριμένο πλάνο, οδήγησαν στη μη ομαλή προσέλευση και τοποθέτηση των φιλάθλων της ομάδος μας εντός του γηπέδου, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Δηλώνει ότι δεν θα ανεχτεί οποιαδήποτε συμπεριφορά που θα καταδικάσει τα όνειρά μας, που θα καταδικάσει την ομάδα στο να μην πετύχει τους στόχους της και θα αμαυρώσει την ιστορία της.

Θέλει να ευχαριστήσει τους υγιείς φιλάθλους της που την ακολουθούν σε κάθε παιχνίδι και παράλληλα να τους ζητήσει συγνώμη.

Τέλος εύχεται καλή ανάρρωση στο μέλος του Δ.Σ. και ταμία της Ανδρέα Δημάκη.

Μόνο ΑΕΜ".