Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Σταμάτης καταγγέλει Σαλμά ότι ..."ασελγεί" στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας

Με δήλωσή του ο βουλευτής Δ. Σταμάτης εξαπολύει σφοδρή επίθεση, στον υφ. Υγείας Μ. Σαλμά σχετικά, με την επιλογή διοικητή στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.
Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο κ. Σταμάτης αναφέρει:
«Μετά τα όσα τραγελαφικά που συνέβησαν μέχρι χθες (σ.σ. προχθές) με την επιλογή του προσώπου για την θέση του νέου Διοικητού του Γ.Ν. Μεσολογγίου, δηλώνω ξεκάθαρα, ότι εγώ ως Βουλευτής του νομού και του κόμματος της Ν.Δ., επιθυμώ και προτείνω ως την πιο ενδεδειγμένη επιλογή για την θέση του νέου Διοικητού του Γ.Ν. Μεσολογγίου, τον καταξιωμένο ιατρό κ. Μπαμπάτσικο Βασίλη.
Ελπίζω τέτοια λάθη να μην ξανασυμβούν από τον συντοπίτη μας Υφυπουργό κ. Σαλμά Μάριο στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας και ο κ. Σαλμάς να μην ασελγήσει ξανά σε βάρος των πολιτών του νομού Αιτ/νίας».
Σε κάθε περίπτωση γεγονός είναι, ότι το Νοσοκομείο Μεσολογγίου παραμένει "ακέφαλο" εδώ και 20 ημέρες και κυρίως ότι οι κυβερνώντες δεν έχουν καταρτίσει συγκεκριμένο πλαίσιο δράσεων και πρωτοβουλιών ώστε να ξεπεραστεί η κρίση που διέπει το νοσηλευτικό ίδρυμα του Μεσολογγίου(σ.σ. κλειστές οι κλινικές της Καρδιολογικής και της Παιδιατρικής) και το οποίο εξυπηρετεί περισσότερους από 100.000 κατοίκους.
Αντίθετα, με βάση και τη δήλωση του Δ. Σταμάτη αλλά και με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου διαπιστώνουμε ότι οι κυβερνώντες διαγκωνίζονται για την επιβολή του "εκλεκτού" τους και μόνο χωρίς να αναζητούν τα αίτια της κρίσης.
Δυστυχώς όμως, φαίνεται ότι στο μικροπολιτικό αυτό παιχνίδι έχει εμπλακεί ο Υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος, αφού αυτός έχει την απόλυτη ευθύνη του διορισμού διοικητή...
Επίσης και ο κ. Σταμάτης πρέπει να στοιχειοθετήσει την "ασέλγεια" του υφυπουργού σε βάρος των πολιτών της Αιτ/νιας...
Θα επανέλθουμε για το θέμα....