Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Το Αγρίνιο πανηγυρίζει για την άνοδο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ










Ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα και κυρίως ύστερα από την ολοκλήρωση μιας αγωνιστικής περιόδου γεμάτη εναλλαγές συναισθημάτων η ομάδα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ κέρδισε επάξια χθες το απόγευμα το «εισιτήριο» της ανόδου στη Β΄ Εθνική επικρατώντας με 2-1 της ομάδας της Ρόδου, στο ουδέτερο της Ν. Σμύρνης.
Οι παίχτες του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ έχοντας την συμπαράσταση περισσοτέρων από 7.000 φιλάθλων κατάφεραν να ανταπεξέλθουν τις δυσκολίες του αγώνα και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο με κεφαλιά του Παλαιολόγου.
Η ομάδα της Ρόδου ευτύχησε να προηγηθεί στα πρώτα λεπτά του αγώνα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι φορτώνοντας έτσι με άγχος τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, οι οποίοι όμως είχαν ενεργό τους συμπαραστάτη το μοναδικό κοινό τους, τους φιλάθλους τους.
Έτσι φθάσαμε στο 83ο λεπτό όπου ήρθε η ισοφάριση και η αναπτέρωση της ελπίδας και στο 94ο η λύτρωση με το γκολ του Παλαιολόγου που έστειλε τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ στη Β’ Εθνική και τους φιλάθλους στα «Ουράνια»!!!
Αυτό που ακολούθησε λίγο πολύ είναι γνωστό… Ατέλειωτο πανηγύρι χαράς που μόνο ο Βασιλιάς των Σπορ μπορεί να προσφέρει!!!
Περισσότερα στα blog Agrinio News, ΖαπαντοΒράχωρο , Πολιτεία ή κάνοντας αναζήτηση πατώντας Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ…