Πέμπτη, 21 Μαΐου 2009

Περιοδεία των Οικολόγων - Πράσινων το Σάββατο στην Αιτωλοακαρνανία

Κλιμάκιο των Οικολόγων Πράσινων αποτελούμενο από τους Ν. Χρυσόγελο, Μ. Βασιλάκου, Ν. Ζαχείλα, Ι. Ρούση, Τζ. Βαλαώρα, Λ.Μπούκλη, Θ. Πολίτη, Α.Σπηλιώτη και Γ. Δημαρά θα κάνουν περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία ξεκινώντας από το Αγρίνιο όπου θα συναντηθούν : με το Δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό στο Δημοτικό Μέγαρο , τη Διοικούσα Επιτροπή και τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας Γιώργο Παπαναστασίου, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου Θωμά Κουτσουπιά, τον Αντιπρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αιτ/νιας Κώστα Μπόκα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Στις 12μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με ενεργούς πολίτες και εκπροσώπους φορέων, στη συνέχεια θα δοθεί συνέντευξη τύπου .
Στις 2:00 μμ επίσκεψη στο Δήμο Θεστιέων και συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Δ. Τραπεζιώτη.
Στις 18.00-20.30μμ επίσκεψη στο Μεσολόγγι και λειτουργία περιπτέρου ενημέρωσης στην κεντρική πλατεία, συνάντηση με εκπροσώπους φορέων
Στις 20.30-22.30 αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων θα επισκεφθεί το βράδυ τη Ναύπακτο και θα μιλήσει με πολίτες στο λιμάνι και σε μαγαζιά της περιοχής μέχρι το Κεφαλόβρυσο.