Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Νικήτας Φιλιππόπουλος: "Λάθος μου η στήριξη του FORUM..."

«Διαφωνώ με όσα λες, θα υπερασπίζομαι όμως το αναφαίρετο δικαίωμά σου, να τα λες»
Κάθε ελεύθερος άνθρωπος, είναι ΔΗΜΟΤΗΣ Μεσολογγίου, γράφει η επιγραφή στη Πύλη της Πόλης της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
Βέβαια η επιγραφή σωστότατα τα γράφει, στο παρακμιακό όμως Μεσολόγγι, πόσοι διδάσκονται από το μήνυμα της;
Επειδή έχει μπολιασθεί από την αίσθηση, του ΣΕΒΑΣΜΟΥ της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ και ΕΠΙΛΟΓΗΣ, ως ελεύθερος Πολιορκημένος από τα κομματοκρατικά συμφέροντα και εξαρτήσεις, ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΨΗΦΟ, στους κάθε είδους και ΟΧΙ μόνο δεξιόστροφους βραχίονες της ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ λιτότητας, των λοιστρηγόνων καπιταλιστών, που στηρίζουν τα κέρδη τους , στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Ως ελεύθερος δε πολιορκημένος που σέβεται το ΜΕΓΑΛΕΙΟ της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΠΟΨΗΣ καταθέτει την ανιδιοτελή πρότασή του, καλώντας τις ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ σκέψεις και συνειδήσεις στη ΨΗΦΟ κατά συνείδηση, που δε δίνει τροφή στη κακοήθεια περί συναλλαγής κι ούτε επιτρέπει ουδεμία υπόνοια, που εντέχνως θα καλλιεργήσει η ΣΑΠΙΛΑ περί δοσοληψιών και του ισοπεδωτικού ότι «ΟΛΟΙ το ίδιο είμαστε»


Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ του θεσμού της ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ-Διοίκησης, δεν συμβιβάζονται με την πονηρή ιδέα του λιγότερου ΚΑΚΟΥ που σύντομα θα τη βρουν μπροστά τους, με εκείνο «εσείς τους ψηφίσατε» και αγωνίζονται και θα αγωνίζονται για το περισσότερο ΚΑΛΟ, χωρίς συμβιβασμούς και μισόλογα, και ο νοών νοείτω!
Υ.Γ. Ως προσωπικότητα προοδευτικών ιδεών, ανοικτών οριζόντων, πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να ΑΥΤΟπροσδιορίζονται, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των επιλογών τους, επειδή δεν είναι κοπάδι αιγοπροβάτων. Όθεν ΩΦΕΙΛΩ να κάνω ΔΗΜΟσια την ΑΥΤΟκριτική μου, να αναγνωρίσω το λάθος, στήριξης του FORUM, να ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ και να παρηγορηθώ στο προγονικό ρητό: 
«ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ…»

Νικήτας Χρ. Φιλιππόπουλος
Πολίτης της Πόλης των Ελεύθερων Πολιορκημένων
Τηλ. Επικ. 6939199785