Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019

Με τον "αέρα" του 42,3% η αποψινή ανοιχτή συγκέντρωση του Κώστα Λύρου στο Μεσολόγγι


Ανοιχτή συγκέντρωση, ενόψει του β΄ γύρου των δημοτικών εκλογών, διοργανώνει στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου απόψε (Πέμπτη 30/6) στις 9 το βράδυ, ο υποψήφιος δήμαρχος, Κώστας Λύρος, επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή».
Μια συγκέντρωση που γίνεται στον απόηχο του θετικού αποτελέσματος της περασμένης Κυριακής με το οποίο ο Κώστας Λύρος και ο συνδυασμός του κατάφερε να ξεπεράσει το 40%, λαμβάνοντας για την ακρίβεια 42,3%.
«Σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς «δημοτικά δεκανίκια» η «Δημιουργική Ανατροπή» πέτυχε αυτό που φάνταζε ανίκητο. Πέτυχε να πείσει τους δημότες του Μεσολογγίου ότι τους συμφέρει ν’  αποποιηθούν το παλιό κατεστημένο και να συστρατευτούν στον κοινό αγώνα για το καλό όλων που κατοικούν στο ευλογημένο τούτο μέρος!Με την ψήφο τους οι Δημότες απαξίωσαν την αδιαφάνεια, την ανίερη πολιτική, τον εκφοβισμό, τον διχασμό και επικρότησαν τον καθαρό κι έντιμο λόγο που πρόταξε η «Δημιουργική Ανατροπή».
 Έδωσαν ένα βροντερό παρών στο όραμα για δημιουργική ανατροπή μέσα από θετικές πρακτικές και σεβασμό στον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ! και συνεχίζει δυναμικά κι ενωτικά για τη μεγάλη ανατροπή και τη λυτρωτική ΝΙΚΗ!» μας μετέφερε στενός συνεργάτης του κ. Λύρου: