Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Θα κάνει την έκπληξη στο πλευρό της Χριστίνας Σταρακά ο Νίκος Βαμβακάς


Δυναμική και με σημαντικό έρεισμα στα χωριά της Δ.Ε. Στράτου του δήμου Αγρινίου θεωρείται η υποψηφιότητα του Νίκου Βαμβακά στο ψηφοδέλτιο της Χριστίνας Σταρακά. Ο ίδιος έχει μεγαλώσει και συνεχίζει να κατοικεί και να εργάζεται στην Λεπενού , και αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση της Χριστίνας Σταρακά , να συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με στόχο να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις του στην ανάκαμψη των χωριών της Δημοτικής Ενότητας Στράτου οπου ζει και εργάζεται!  Η Χριστίνα Σταρακά  έχει κάνει ξεκάθαρη την πρόθεσή του να φέρει την ανανέωση στον δήμο βγάζοντας νέα πρόσωπα στην πρώτη γραμμή.



Ο Νίκος Βαμβακάς  μπορεί να διεκδικεί για πρώτη φορά την ψήφο των δημοτών ωστόσο με πολύ όρεξη και διάθεση προσφοράς δηλώνει διατεθειμένος να προσφέρει με όλες της τις δυνάμεις του για τη βελτίωση της καθημερινότητας των χωριών που έχουν αφεθεί στην τύχη τους .
Βασικός στόχος του είναι να εκπροσωπήσει τους νέους ανθρώπους  αλλά και τους ανθρώπους του μόχθου και της αγροτικής παραγωγής των χωριών στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου καθώς γνωρίζει καλά όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι.