Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Κώστας Λύρος: "Θα είμαστε οι νικητές της β΄Κυριακής!" - Δήλωση του επικεφαλής της "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ"


Μετά την δημοσιοποίηση του τελικού αποτελέσματος για το δήμο Μεσολογγίου από τον συνδυασμό «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΡΟΠΗ» του Κώστα Λύρου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε πολύ όλους τους δημότες του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, που με την ψήφο τους στήριξαν την «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στις χθεσινές εκλογές.
Τα μηνύματα, που λάβαμε από τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την αισιοδοξία μας ότι οι υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας θα αναλάβουν το μέλλον της δημοτικής αρχής . Οι δημότες γύρισαν την πλάτη στο ετερόκλητο σύστημα εξουσίας, που βύθισε τον Ιερό Δήμο στην ανυποληψία και την παρακμή.



Σε απάντηση των μεθοδεύσεων, των υπόγειων διαδρομών, και των ανήκουστων προεκλογικών και όχι μόνο συμπεριφορών της απερχόμενης δημοτικής αρχής η « ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» έρχεται να ενώσει την κοινωνία, να απλώσει γέφυρες και να αναλάβει το ρόλο, που η κοινωνία την καλεί να υπηρετήσει.
Κάναμε έναν έντιμο και καθαρό προεκλογικό αγώνα, τον όποιο θα συνεχίσουμε μέχρι την τελική νίκη την προσεχή Κυριακή.
Το κλίμα αισιοδοξίας και η αίσθηση της βέβαιης νίκης που έρχεται, διακατέχει όλο τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ μας, που ενωμένος προχωρά να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε