Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Πολυπληθές το ακροατήριο στην ομιλία του Κώστα Λύρου στους ετεροδημότες της Αθήνας


 Πραγματοποιήθηκε, χθες, στην αίθουσα «Απόλλων» του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, στην Αθήνα,  η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου, Κώστα Λύρου, στους ετεροδημότες  του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, που διαμένουν στην Αθήνα.
Μέσα σε μια  κατάμεστη αίθουσα τον  Κώστα Λύρο προλόγισε  ο πρόεδρος του συλλόγου Μεσολογγιτών Αττικής «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ» αντιστράτηγος ε.α. Γεώργιος Αντύπας.
Στην ομιλία του, ο   Κώστας Λύρος,  ανέπτυξε  στους συμπατριώτες του τις  προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή», που αναφέρονται στην Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Ανάπτυξη του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.
Στη συνέχεια, συνομίλησε  μαζί τους  και αντάλλαξαν απόψεις  για  τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  ο τόπος.
Με προφανή την ικανοποίηση για τη συμμετοχή των πολιτών στη χθεσινή συγκέντρωση στην Αθήνα ο Κώστας Λύρος στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook σημείωσε:



«Μήνυμα Νίκης του συνδυασμού μας ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ έδωσαν οι ετεροδημότες της Αθήνας στην προεκλογική συγκέντρωση μας σε μια κατάμεστη αίθουσα που έσφυζε από ζεστασιά και προσδοκία για τον Δήμο μας. Με πίστη στις δυνατότητες του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου εκατοντάδες ετεροδημότες παρευρέθησαν στην ομιλία μου, την οποία προλόγισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Μεσολογγιτών Αττικής Αντιστράτηγος ε.α. Γιώργος Αντύπας.


Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πέραν των άλλων, τους οποίους ευχαριστώ όλους, οι φίλοι μου από τα φοιτητικά χρόνια πρώην υπουργός, Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, τα θερμά λόγια , και η δημόσια στήριξη του οποίου με τιμούν και μου δίνουν μεγάλη δύναμη.
Επίσης, παρευρέθησαν ο πρόεδρος Ε.Σ.Ε.Ε Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Καρανίκας, ο υποψήφιος βουλευτής Βασίλης Φεύγας, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Δημήτρης Μελάς , η Δόμνα Κυρζοπούλου συζ. του υποψήφιου βουλευτή Σπήλιου Λιβανού.
Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε.
Δεσμευόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας , υποσχόμαστε να φανούμε αντάξιοι της στήριξης σας , δίνουμε αυτόν τον αγώνα όλοι οι δημότες μαζί.
Πάμε για ένα Σύγχρονο Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου