Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Στην Α2 της ΕΣΚΑΒΔΕ ο ΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ


Ο ΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας του , αρχίζει να αφήνει το στίγμα του στην αθλητική ιστορία της πόλης. Μετά από αγώνες μπαράζ με αντιπάλους τις ομάδες του ΓΟ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ και ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ , κατάφερε να κερδίσει παλικαρίσια το εισιτήριο που οδηγεί στην Α2 ΕΣΚΑΒΔΕ τερματίζοντας αήττητος στο μίνι αυτό πρωτάθλημα.

Αυτή η επιτυχία ,που φαντάζει ουτοπία για κάθε νεοσύστατο σωματείο, μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την μεθοδική και οργανωμένη προσπάθεια που κάνει ο σύλλογός μας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου με ανακοίνωσή του αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας κ.Μιχάλη Ραυτόπουλο που θυσιάζοντας πολύ από τον προσωπικό τους χρόνο συνέβαλαν τα μέγιστα στην μεγάλη αυτή επιτυχία.

«Ακόμη ,ευχαριστούμε θερμά και όλους εκείνους τους ανθρώπους της πόλης που πίστεψαν και πιστεύουν σε εμάς και μας παρείχαν τόσο υλική όσο και ηθική στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Συναισθανόμενοι την ευθύνη που απορρέει από αυτή την επιτυχία , διαβεβαιώνουμε το φίλαθλο κόσμο της πόλης ότι θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό , την ίδια πίστη και δύναμη και την επόμενη χρονιά» σημειώνεται στην ανακοίνωση.