Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Με διαμαρτυρίες για το Εφετείο η παρέλαση για την 25η Μαρτίου στο Μεσολόγγι


Δεν ανέβηκε στην εξέδρα το δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Εφετείο
Ο υφ. Περιβάλλοντος Θ. Μωραΐτης εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στο Μεσολόγγι. Δίπλα του ο αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Β. Αντωνόπουλος
Θαυμασμός για τα μαθητικά τμήματα 
Κέρδισαν τις εντυπώσεις τα μέλη της φιλαρμονικής "Δ. Σολωμός"


Θερμά τα χειροκροτήματα για τα ένστολα τμήματα
Στον απόηχο των διαμαρτυριών για την ίδρυση του εφετείου στο Αγρίνιο κορυφώθηκαν στο Μεσολόγγι οι εορταστικές εκδηλώσεις για την  25η Μαρτίου με την παρέλαση των μαθητικών και στρατιωτικών τμημάτων ενώπιον του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Θάνου Μωραΐτη.
Οι φορείς του Μεσολογγίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας στάθηκαν απέναντι από τοον εκπρόσωπο της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της παρέλασης, ενώ και νωρίτερα στη δοξολογία και τη κατάθεση στεφάνων στον Κήπο των Ηρώων κυριολεκκτικά «δεν αντάλλαξαν» ούτε τυπική χειραψία με τον κ. Μωραΐτη. Μάλιστα στο χώρο της παρέλασης είχαν αναρτηθεί πανώ διαμαρτυρίας για το Εφετείο.
Κατά τα’ αλλά στα αξιοσημείωτα της παρέλασης ήταν η εντυπωσιακή επανεμφάνιση της φιλαρμονικής «Δ. Σολωμός» ύστερα από την επαναλειτουργία της καθώς και η πρώτη εμφάνιση της φιλαρμονικής του δήμου υπό της διεύθυνση του Χρήστου Βλαχογιάννη.