Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

"Θερμή" υποδοχή Καστανίδη στο Μεσολόγγι (VIDEO Νεώτερη Ενημέρωση)









Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η επίσκεψη του υπουργού Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη, στο Μεσολόγγι όπου και συναντήθηκε στο διοικητήριο με φορείς της περιοχής για να διασκεδάσει τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στην  περιοχή εξαιτίας της ίδρυσης Εφετείου στο Αγρίνιο
Κάτοικοι του Μεσολογγίου υποδέχτηκαν με αποδοκιμασίες τον κ. Καστανίδη, ενώ λίγο αργότερα σε κλίμα συνεχών αντεγκλήσεων προσπάθησε να επιχειρηματολογήσει για την κυβερνητική αυτή απόφαση.
Ο κ. Καστανίδης επιμελώς απέφυγε να τοποθετηθεί στα επιχειρήματα που του ετέθησαν από το δήμαρχο Μεσολογγίου , Παναγιώτη Κατσούλη, τους πρώην δημάρχους Γιάννη Αναγνωστόπουλο και Γιώργο Πρεβεζάνο και από τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Μεσολογγίου Γιάννη Ατσαλάκη, οι οποίοι προέβαλαν τις διατυπωμένες θέσεις για το ζήτημα.
Έτσι στην τοποθέτησή του ο υπουργός Δικαιοσύνης υποστήριξε ότι η απόφαση της ίδρυσης Εφετείου στο Αγρίνιο δεν είναι πολιτική απόφαση αλλά «μια απόφαση που λήφθηκε κατόπιν σειράς προτάσεων και γνωμοδοτήσεων από επιτροπές του Υπουργείου….»