Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Κέρδισε τις εντυπώσεις στο Αίγιο η νεοσύστατη φιλαρμονική "Ι. Ρωγών"


Η φιλαρμονική του Μουσικού Ομίλου  Μεσολογγίου «Ιωσήφ Ρωγών» συμμετείχε στη Λιτανεία της Εικόνας της Παναγίας Τρυπητής στο Αίγιο σήμερα Παρασκευή 29 Απριλίου 2011, μια συμμετοχή που στέφτηκε  με απόλυτη επιτυχία για το νεοσύστατο μουσικό σύνολο.
Τα έμπειρα μέλη της φιλαρμονικής σημείωναν άψογη μουσική εκτέλεση και εντυπωσιακή εμφάνιση  που ανταποκρίνονταν πλήρως στις απαιτήσεις της περίστασης. Στο πέρασμά τους αποσπούσαν το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων, αλλά και την έκφραση συγχαρητηρίων όταν διαπιστώνονταν ότι πρόκειται περί νεοσύστατου συλλόγου ο οποίος είναι δημιούργημα ατόμων όπου δεν εξαρτούνται από κανέναν δημόσιο προϋπολογισμό.
Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι απέσπασε τα συγχαρητήρια Δήμου Αιγίου και Ιεράς Μητροπόλεων Καλαβρύτων  και Αιγιαλείας, αλλά και την έκφραση ευχαριστιών για τη συμμετοχή του Μουσικού Ομίλου Ι.Π. Μεσολογγίου - Ιωσήφ Ρωγών στη Λιτανεία της Εικόνας της Παναγίας Τρυπητής.



Ως MessolonghiNews δίνουμε τα  συγχαρητήριά μας στο Μουσικό Όμιλο Ι.Π. Μεσολογγίου - Ιωσήφ Ρωγών για τη δημιουργικότητά του και την ευγενή προσπάθεια εκπροσώπησης πηγαίων δυνάμεων  του τόπου μας.
Πέραν αυτών να τονίσουμε ότι τα μέλη του αέναα και ακούραστα δουλεύουν αφού συμμετείχαν και σε άλλες ανάλογες εκδηλώσεις σε Δήμους της Δυτικής Ελλάδας. Μάλιστα όπως τονίζουν στο επόμενο χρονικό διάστημα θα εμφανιστούν και άλλα τμήματά του, πέραν της φιλαρμονικής τους, εμπλουτίζοντας έτσι τουλάχιστον σ’ αυτόν τον τομέα τον άνυδρο και συνεχώς δοκιμαζόμενο τόπο μας.