Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Όλοι μια γροθιά για τη νίκη!

ΑΕΜ
Περισσότερα από 700 καθίσματα τοποθετήθηκαν στο ΔΑΚ Μεσολογγίου από το δήμο της πόλης
Πρωτόγνωρη ομοψυχία ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΜ και στο κόσμο της πόλης, που δηλώνουν πιο έτοιμοι από ποτέ για τη νίκη στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Κασσιώπη (15/1, 15:00), που θα φέρει την ομάδα σε τροχιά τίτλου. Μετά την τεράστια νίκη στο Νυδρί, οι "Κανονιέρηδες" θέλουν όσο τίποτα τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ομάδα της Κέρκυρας.
Η ΑΕΜ δεν καλείτε να αντιμετωπίσει μόνο την νεοφώτιστη Κασσιώπη, αλλά και τα πολλά προβλήματα με τραυματισμούς. Ο Χρήστος Βασιλείου πονοκεφαλιάζει διότι βασικά στελέχη της ενδεκάδας κατά πάσα πιθανότητα θα απουσιάσουν, όπως ο Φώτης Παπανικολάου που χτύπησε στο γόνατο στην χθεσινή προπόνηση και υπάρχει ερωτηματικό για την συμμετοχή του, ο Γιώργος Πετσίνης που έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς, ενώ δύσκολη θα είναι η συμμετοχή του Οδυσσέα Ψηλού που απουσίασε για σοβαρό προσωπικό λόγο από προπονήσεις της βδομάδας και δεν γνωρίζουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας πραγματοποιεί υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μπορέσουν οι παίκτες να αγωνιστούν κανονικά.

Εισιτήρια στα σχολεία, μεγάλη κίνηση στην προπώληση

Οι ωραίες πρωτοβουλίες της διοίκησης της ΑΕΜ συνεχίστηκαν και χθες. Οι παίκτες των μπλε Παναγιώτη Καρύμπα, Φώτη Παπανικολάου κα ιΧρήστος Καρακίτσος επισκέφτηκαν τα Γυμνάσια της πόλης και μοίρασανδωρεάν εισιτήρια στα παιδιά. Μια ακόμη αξιέπαινη κίνηση είναι και η προπώληση εισιτηρίων μόνο με 5 ευρώ από επιλεγμένα καταστήματα. Ήδη ο αριθμός εισιτηρίων που έχουν δοθεί είναι αρκετά μεγάλος, κάτι που δείχνει ότι η ΑΕΜ ξαναγίνεται μετά από χρόνια μια γροθιά.

Δ. Βισβίκης: "Ο δήμος Μεσολογγίου είναι δίπλα μας με έργα!!!"
Ο πρόεδρος της ΑΕΜ Διονύσης Βισβίκης σε δηλώσεις στο AEMnewsτόνισε ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις ενέργειες του Δήμαρχου της πόλης "Όπως έχω ξαναπεί, ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Π.Κατσούλης είναι δίπλα στην ομάδα μας, όχι μόνο με λόγια, αλλά με έργα. Σκοπός μας είναι να κάνουμε ένα γήπεδο κόσμημα για την περιοχή μας".
Διαιτητής της σπουδαίας αναμέτρησης θα είναι ο κ. Ι.Καλογεράκος, με βοηθούς τους κ.Σφυρής – κ.Πίττας, όλοι του συνδέσμου Ηλείας.
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
15/1 15.00 AEM-ΑΟ Κασσιώπης
15/1 15.00 Όλυμπος Κέρκυρας-Θεσπρωτός
15/1 15.00 AOT-Πρέβεζα
15/1 15.00 Ομόνοια Πέτρας-Εθνικός Φιλιππιάδας
15/1 15.00 Αμφίλοχος-Οδυσσέας Νυδρίου
15/1 15.00 Πίνδος Κόνιτσας-Τρίκαλα 2011
ΡΕΠΟ Φιλοθέη Άρτας

Αναδημοσίευση από το ΑΕΜ News