Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ο “μαέστρος” επιστρέφει νικητής στο Αγρίνιο

Τα χειρότερα πέρασαν για τον αρχιμουσικό της Δημοτικής Φιλαρμονικής του Αγρινίου Βασίλη Κονίδα που σήμερα αναμένεται να επιστρέψει από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, στο Αγρίνιο, ύστερα από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα νοσηλείας λόγω σοβαρού του τραυματισμού σε τροχαίο στο Αγρίνιο παραμονές των Χριστουγέννων.

Μετά από πραγματική μάχη που έδωσε στην εντατική του Πατρινού νοσοκομείου, ο μαέστρος, επιστρέφει νικητής στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, οι γιατροί του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου στο Ρίο, έδωσαν στο πράσινο φως, ώστε ο Βασίλης Κονίδας, να μεταφερθεί στο Αγρίνιο, όπου αναμένεται να έχει μια ολιγοήμερη νοσηλεία στο τοπικό νοσοκομείο, μέχρι να επιστρέψει σπίτι του.

Μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του, παραμονές των Χριστουγέννων, για τον ίδιο και τους οικείους του, ξεκίνησε μια περιπέτεια, που είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Αν και στο Αγρίνιο, του έγινε σωτήρια επέμβαση για την αντιμετώπιση των τραυμάτων στο κεφάλι του, στο Ρίο, όπου μεταφέρθηκε, έγινε αγώνας κατά των λοιμώξεων και για την αντιμετώπιση των τραυμάτων που είχε στους πνεύμονες.

Τελικά, όλα πήγαν καλά και πριν από λίγες ημέρες εξήλθε της εντατικής και έτσι αύριο, αναμένεται στο Αγρίνιο.

Στο Αγρίνιο, θα του γίνουν νέες εξετάσεις και για λίγες ήμερες θα εξεταστεί η πορεία της υγείας του και στη συνέχεια αναμένεται να του επιτραπεί να επιστρέψει σπίτι του.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, ο μαέστρος έγινε αποδέκτης εκατοντάδων μηνυμάτων, από συναδέλφους του, από μαθητές του και τα μέλη της Φιλαρμονικής και από πολλούς ανώνυμους και επώνυμους Αγρινιώτες. Παράλληλα, πολλές ήταν και οι επισκέψεις που του έγιναν στο Ρίο.

Η ουσία είναι πως επιστρέφει νικητής μετά από μια μεγάλη περιπέτεια και οι ευχές όλων είναι να τον δούμε σύντομα, κοντά στην αγαπημένη του Φιλαρμονική, που στην κυριολεξία αναμόρφωσε με την δουλεία του και το μεράκι του.

Αναδημοσίευση από το agriniopress.gr